Generalforsamling og medlemsmøte m/Sir Michael Wood 25. juni

Norsk forening for internasjonal rett avholder mandag 25. juni 2018 kombinert generalforsamling og medlemsmøte. Generalforsamlingen begynner klokken 17:30, og etterfølges av et faglig medlemsmøte fra klokken 18:15. Denne gangen er vi så heldige å ha Sir Michael Wood på besøk, og han vil holde et foredrag med følgende tittel: «The international law on the use of force: legality v. legitimacy».

Generalforsamlingen og medlemsmøtet finner sted i lokalene til Det juridiske fakultet, UiO. Nærmere bestemt møtes vi i Kjerka, som ligger i andre etasje i Domus Media (midtbygningen) Vest. Bruk inngangen på byggets venstre side (siden som vender mot slottet, døren inn til kantina/aulakjelleren) og ta deretter trappen eller heis til 2. etg.

Agendaen for generalforsamlingen er som følger:

  1. Godkjennelse av innkallingen.
  2. Regnskap 2017 (dokumenter kommer) og informasjon om overgangen til ny forretningsfører.
  3. Forslag om heving av kontingenten.
  4. Valg av styre/bekreftelse av styre for registrering i Brønnøysund. (Utgår, da nytt styre er blitt godkjent i Brønnøysund basert på fjorårets referat.)
  5. Foreningssaker/kommende møter i foreningen.
  6. Eventuelt.

Oppdatert:
Klikk her for å laste ned referatet fra generalforsamlingen.