Medlemsmøte m/William A. Schabas

Førstkommende onsdag (29. august) klokken 18:00 avholder Norsk forening for internasjonal rett, i samarbeid med PluriCourts, semesterets første medlemsmøte. Denne gangen får vi besøk av Professor William A. Schabas fra Middelsex University. Han har nylig publisert en bok om forsøket på å tiltale Keiser Vilhelm II for et internasjonalt straffetribunal i kjølvannet av første verdenskrig. Under medlemsmøtet vil han holde et foredrag basert på boken, med tittelen: «The Trial of the Kaiser and the Origins of International Criminal Law«.

Medlemsmøtet finner sted i lokalene til Det juridiske fakultet, UiO. Nærmere bestemt møtes vi i Kjerka, som ligger i andre etasje i Domus Media (midtbygningen) Vest. Bruk inngangen på byggets venstre side (siden som vender mot slottet, døren inn til kantina/aulakjelleren) og ta deretter trappen eller heis til 2. etg.